pohled na svět

pohled na svět

Tři stromy vedle sebe stály
jiný osud si přály

Jeden žít život chtěl
růst a nové věci předvádět

Druhý zas jen v klidu být chtěl
stát na místě a přemýšlet

To ten třetí dotrpět chtěl
smrt a konec otázek

Svět krutý připravil je
o pohled na svět jiným způsobem

Koruna stromu zamotaná
slova těžká valí se

Možnost jedna pouze byla
Osud všem stejný nastane

Nefér nechat zemřít je
byla tu snad naděje?

Rozhodnuto bylo
stát jen tak bude se

Spousta času přemýšlet
proč všichni stejní jen tak odlišní jsme
Autor kapradí, 30.05.2024
Přečteno 69x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Žluťák, Marten, IronDodo, Marťas9, Psavec, Tomcat, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I stromy mají paměť a energii, tvůj příběh mě fascinuje nápaditosti.

30.05.2024 21:11:22 | mkinka

mockrát děkuji

31.05.2024 07:27:13 | kapradí

Rádo se stalo.

08.06.2024 15:59:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí