Rozpolcený

Rozpolcený

Klapot moruší nebo hvězd
Svět bez clony a zvyklostí

Petrklíč a hustý les
černá díra s vějířem zapomnění

Života bez lásky také není
Bludy nebo opravdové snění

Niterný náš pohled na věci dávno minulé
Brouk, který noří se hlouběji a hlouběji

Obraz, ve kterém každý se najde

Jedním uchem dovnitř a druhým ven
Pochodeň dávno již uhaslá zbyla nám jen

S nadějí hledím vstříc čiré zlobě
Poděkuj v budoucnu mojí i tvojí době.
Autor neptolius, 03.06.2024
Přečteno 63x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí