Má být smyslem života služba Bohu,
je toto příprava na věčný život s ním, kde v mírů býti mohu ?
Má být smyslem žití podle Allaha,
A vstoupit do ráje ,kde je rovnováha ?
Má být smyslem života víra v Buddhu
a konečně zažít osvícení hudbu ?
Má být smyslem života nic,
jenom to co si zvolíme a věříme nejvíc ?
Má být smyslem života žít v souladu s osudem a ctností
a nasbírat co nejvíce vědomostí ?
Má být smyslem života nekončící štěstí
a nepoznání bolestí ?
Má být smyslem života nechat věci plynout
a dvakrát se neohlédnout ?
Má být smyslem života žít tady a teď,
a nikdy nekoukat zpět ?
Má být smyslem života dokonalost
a nikdy nepoznat neznalost ?
Má být smyslem života žít v harmonii
a nebát se žít s vesmírnou melodií ?
Pěkně jsi to napsala.Stačí když se budeme snažit naplňovat Desatero, to je Cesta k Bohu, Ježíši.
05.06.2024 17:49:43 | Jeněcovevzduchukrásného
Pěkné zamyšlení...smysl života vidí každý trošku v něčem jiném, ale myslím si, že ten základ by měl být v podstatě stejný pro nás pro všechny... jenže bohužel, není, protože lidi jsou různí a přisuzují všemu kolem sebe různou důležitost...
04.06.2024 22:51:15 | cappuccinogirl
moc pěkný závěr;) ...ale odpověď na tu otázku, je překvapivě prostá...*
04.06.2024 22:46:16 | Sonador
Zavedlo mne to ke svým myšlenkám a rozmyšlení, hodně povedený a hluboký.
04.06.2024 22:38:54 | NastyinyObjetí