Pravda

Pravda

Odpovědi společnosti na týrání žen
Ruce či jen hlas hrozný nekončící sen

V obležení kamarádů vůdčí druh
Většině slušel vězeňský pruh

Kdo není součástí celku

Zbaven odpovědnosti a oči slepé
Dílo dle něho vždy velkolepé

Strach a obavy z prozrazení
Krčíc se v koutku zůstanou zraněni

Pomoc by každý, kdo toto vidí, měl
Veřejné popravy konat, bys směl

Méně neštěstí v duších květinek
Počíná vše od našich maminek.
Autor neptolius, 05.06.2024
Přečteno 52x
Tipy 5
Poslední tipující: Anezka.M, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí