Začátek léčení

Začátek léčení

Zavanou oblaky na nebi,
Andělé létají sem a tam,
Démony harmonicky hrají na bubny.
Dnešek voní zle,
Mé myšlenky míří do černé díry,
Nevaří se s dobrými.
Já ležím na louce,
Z mých žil rostou kytky.
Přijde ke mne jakási žena,
Nakloní se a políbí mne na čelo.
"Vstávej",
"Nemůžu",
Těžce dýchám,
Jako kdyby jsem pod vodou.
Chytne mne a já si odkašlu,
Krev z mých úst lije jako vodopád.
"Jdi za mnou",
Jdu,
Každý krok je bolestivý,
Připadám si slabě.
Spadnu do trávy,
Andělé mne chytí.
"Nyní to bude těžké, ale neumřeš. Slibuji."
Obváže mi ruce obvazem,
Líbaje na čelo,
Louka se začala sladce třpytit,
Oblaky kamsi zmizely,
Chuť chytit slunce bylo veliké,
Ale já bez sil jen ležím a pozoruji,
Připravuji se na další kroky.
Tentokrát to bolet už nebude moc,
Bude to sice nepříjemné,
Ale věřím, že to zvládnu to co by nic.
Autor NastyinyObjetí, 07.06.2024
Přečteno 71x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel