Nemyslete dobří dudáci zpěvní
Plamen otráveného slunce
zažehl zemskou atrofii
a ty sis palčivě zaplakalas
abys rozesmutnila můj hřbitov kvítí
co hnije břečkou trusu
a chátrá propastným listím
a křičí do příšerných můr nekonečných nocí.
Stůj v pozoru u stromu
vylez na něj po čtyřech
a zlom si skokem vaz
je totiž satanský čas tvého bezpáteřního konce.
Zaklínám tě do marnotratných černých temnot
kde budeš sežraná matkou chimér
a zotročená jako lascivní busta
to si přeji z pokažené aorty
ale za to mě pošle Bůh dolů
abych zaplatil svou daň
když nevidím sebe v zrcadle žalu
nenávidím všechny ovce
i telata s prasaty začmouděných jatek.
A hrom byl na světě rozpolcen
a my s ním taky
nemyslete dobří dudáci zpěvní.
Přečteno 77x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, enigman, Fialový metal, cappuccinogirl, Anfádis, Psavec, Ophelia81, Tomcat, IronDodo, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)