Uvnitř
Létám nad krajinou hlavou v oblacích
Žiji a přesto dávno mrtev jsem
Vůle odpočívá v lůně mé pouště
Hledíš na mou tvář tolik let
Srozuměna s vlastním žalem
Brodíš se den co den emočním kalem
Za sebou necháváš naděje i prohry
Láska vstoupila kdysi také do hry
Cíl cesty brzy na dosah býti, může
Přežiješ nebo stáhnou tě brzy z kůže.
Přečteno 86x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Loveless, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)