Sopka
Otevřené brány souznění
Pocit nebo jen bláznivé snění
Žít nebo prožívat svoje sny
Dny plynou jako klidná řeka
Vyčerpán svou poutí podél břehů
Trnitá zem plná ostrých hřebů
Roucho starověkých mnichů
Kniha plná věčného moudra
Čerpá z nás a pradávného dobra
Otevírá sopka společnou náruč
Nabrati ohně možno každému.
Přečteno 65x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, cappuccinogirl, zase já, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)