Skvělý!
Pro mne existují otázky proto, aby bylo na co hledat odpovědi...
A proto...aby mi ukázaly mý vlastní "rezervy", každý nevim, který si uvědomim, mě vrací na zem... hloupost někdy nadnáší:-)
17.06.2024 15:20:30 | cappuccinogirl
Tenhle komentář mně objal a hřeje.
Vřelé díky, Ccino.
Kam ten náš čas spěje?
Když otázky bez otazníků a odpovědi...
s otazníky...?
A Jak by řekly vykřičníky:
Sodoma...! Okamžitě popravit...!
Nerušte mé otazníky...
26.06.2024 16:49:15 | Tom4594