Tohle je obraz slov, před kterým nejen postojím, ale i smeknu. Skoro jsem měla pocit, že by se měla...ta minuta ticha...ale ta je za zemřelé, a i když tady dostává člověčina jó zabrat, přežívá! Cítím srdce být tim víc, že krvácí...
Můj vjem z tvé dnešní, Ophel... děkuji ti.
19.06.2024 13:24:01 | cappuccinogirl
Někdy ticho potřebujeme, ačkoli vracet se nedá... Šíře i hloubka člověčiny je nepostižitelná, a ta škála, co nabízí, jen si to občas přiznat...
Já děkuji Tobě, Cappu*
19.06.2024 18:23:22 | Ophelia81