Věk

Věk

Metaforou začínáme každý den
Pro někoho realita pro někoho pouhý sen

Leporelo nebo stísněné dny
Přadlena a její lny

Obrovská propast v naší duši
Robin Hood držíc svoji kuši

Vzpomínáme na bouřlivá školní léta
Kdy každý z nás chtěl urvat kus světa

V důchodu s rohlíkem krmíš holuby
Ve stínu pokradmu, neboť bojíš se samoty

Děti již zapomínajíc tvou něhu
Bez respektu, vidí tě na druhém břehu

Kde všemu konec.......?
Autor neptolius, 26.06.2024
Přečteno 65x
Tipy 3
Poslední tipující: Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné, ono záleží také na tom, jak jsou vychované

26.06.2024 09:58:47 | Bufik

líbí

Žádná výchova dle mého nikdy nebude úplně dobrá:) Vše je hlavně o době kdy děti žijí:)

26.06.2024 10:32:37 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí