PODZIM?

PODZIM?

 

My nejsme ničím v zemi kulis

zrazeni strachem svého já –

sám pravdu lásky neobnovíš

s tím kdo se zlatu zaprodá

 

V hodině dovršení prohry

se světlo s temnem obejme

mimo jeviště veselohry

divadla doby lhostejné

 

Poselství věštby neobnoví

parazit touhy dětských snů

když pravda bydlí v bezdomoví

nekončícího podzimu

 

Autor ARNOKULT, 05.07.2024
Přečteno 59x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, cappuccinogirl, zase já, Sonador, J's .., Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak toto zarezonuje silně je vichr slovburác z hor... skvělé*

05.07.2024 23:37:57 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí