Anotace: věnuji Veronice
Revoluce jsou tsunami
ostrými gilotinami
Ty jenž nesl lid na dlaních
docela jistě pohaní
Málokdo moci odolá
ani sám Savonarola
A končí to dlužno říci
krutou smrtí na hranici
Co lid chce To každý vladař ví Je to prosté: Chléb a hry Plné břicho A do arény lvy Děkuji Ti Márty Pěknou neděli :) (Ať šakali si vyjí Buďme veselí)
07.07.2024 05:59:37 | kozorožka
Recept zdá se být STručný Hry a také lid tučný
07.07.2024 08:19:11 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?