V lásce, jak jsem si právě dík tobě uvědomila, naprosto nedokážu rozpoznat amatéra od profesionála... mám pocit, že v tom všichni "lítáme" tak nějak stejně, když doopravdy milujem:-)
Jsou tmy, které nezvedneš...tohle se mi moc líbí... jediná možnost, jak se takové tmy zbavit, je nechat ji, aby se zničila sama, když ty na to nemáš dost sil...nechat ji rozplynout:-)
Zas skvělý dílko, Ophel, děkuju, ráda tě čtu...i když jsi jako autorka...tajemná víc než Sfinga, co hlídá pyramidu:-)))
15.07.2024 13:45:38 | cappuccinogirl
A právě zde leží nejspíše ta hranice, v autenticitě prožívání a přijímání, tmy i světla...
A možná právě jen poezie dokáže artikulovat tajemství a při jeho hledání evokovat obrazy, probouzet emoce...
Děkuji, Cappu, opět za Tvé čtení *
15.07.2024 22:28:25 | Ophelia81