S dýkou řešet

S dýkou řešet

Anotace: *

Křivda jest
ta zlomyslná macecha
co ani nemluvně nepochová
a řve jako zmírající pardál
na menstruační zvlhlé kobylky
s dýkou řešet nepříčetné smrti
se fantom opery iluzí pověsí za tipec ticha
zradila ho stihomanie netopýří lásky nelidská
z krve potřísnění marnotratného jeviště uslintaných havětí


ale kde zde motýl tráví píseň bledulí ??
Autor Dejvis, 17.07.2024
Přečteno 53x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, Psavec, Ophelia81, cappuccinogirl, zase já, mkinka, jort1, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Silná báseň a zdravím a ať je líp

17.07.2024 12:20:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí