Anotace: z archivu
Nejsou tu dveře ke štěstí,
jen strašidelný hrad,
který je plný neřestí.
A ďábel má furt hlad.
Války, halířové lásky, samé lži,
planeta v rukou barbarů,
dědictví, co si děti nezaslouží.
Naděje mizící v kanálu.
Nejsou tu dveře ke spáse,
jediným kompasem je duše.
Příroda a umění v zápase
o budoucnost
varují nás tiše.