pro všechna nej
zapře vlastní já
pak duplicitní děj
pýchu posbírá
a ona v zrcadle vzrůstá
v lesku vavřínů
výstavní a bohapustá
jak růže z papíru
Někdy je lepší mlčet
30.07.2024 22:28:35 | CoT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?