Technika zastavení
Cizost vycizelovaná do bílých koutů
Nakresli mi dům
otisk tvé brady v podbřišku
tichý klín vyrvaný ze spaní
nadouvající se hmota
smršťující se plátno
červená na bílé navždy
A tolikrát přeptaná budoucnost
ševelí pod postelí
vymítání jako zlozvyk lásky
Aby se neřeklo
napínáme ruce k jiným
chybíme si
jako když stiskneš rty
za křik ve vedlejší ordinaci
Smutno jako lifestylový brak
dojímá k prasknutí
Řekni, řekni
vzpomínkové trnutí
rozdýchávám zamlžený čas
i kdybych slyšela
umřeli jsme
a když to nebude dnes
hmota přistižená při zárodku
cítila jsem, jak cvaká zuby
když mě líbá
Slovem zastavené plynutí -
iluze věčnosti
Přečteno 88x
Tipy 22
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, RadekČ, Sonador, cappuccinogirl, Ondra, Rbb, Kan, Anfádis, jort1, Tomcat, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)