Anotace: **
Jak pojmenovat čas,
Jakým hlasem šeptá ticho,
Když cítit jen tma,
Jako když sám život vznikl,
Jako vnitřní hlas,
Když bojí se zeptat,
Tolik lásky co je v nás,
Kolik kdo má světla..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?