Mince

Mince

Ve stínu lásky a mého snění
Chodívám na louku plnou smutku

Jak včely letící z úlu
Létá na všechny strany mé trápení

Druhý břeh a jeho stín
Vyléčí zlost i splín

Převozník natahujíc svoji ruku
Chlad a zdáli zvuk hrající kdesi na trubku

Pohltí tě brzy nekonečná tma.
Autor neptolius, 07.08.2024
Přečteno 32x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Louka plná smutku...to je hodně tklivý vyjádření, opravdu se povedlo...
Přeju ať je líp, příteli.
Raději bych slyšela nářek převozníka, než tvůj*

07.08.2024 19:23:17 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí