Fátum

Fátum

Anotace: Dum spiro spero!

Znají snad hvězdy ty znají náš osud,
osud, co vyjeven nebyl nám dosud?
Zda-li se podobá našemu snění?
Či zda se v průběhu života mění?

Může se člověk stát úplně jiným
tak, aby k údělu svému byl činným.
Mohou mu hvězdy pak otevřít svět
a víru i naději navrátit zpět.

Musím si vybrat, či mohu mít obě?
Lásku i přátelství probudit v sobě.
Bude to kouzelné tak, jak v to doufám?
Nebo si bez činů trochu moc troufám?
Autor Spes gregis, 13.08.2024
Přečteno 68x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Psavec, Sonador, MatyhoZmaty, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dost dobrý!

13.08.2024 20:53:12 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí