Srdce

Srdce

Absence bezstarostnosti,

svět k uzoufání těžký,

když problémy lámou kosti,

štěstí až v dosahu Sněžky,

 

chce to vzdor jako punk,

rebelii do stoického klidu,

srdce není majetkem bank,

to bez něj zažil bys bídu.

 

Nejsi mrtvej, dokud tluče,

vystrkuje růžky v rytmu pogo,

ještě je brzo na papuče,

strach a smutek nejsou to správný logo.

Autor martinaV, 14.08.2024
Přečteno 105x
Tipy 15
Poslední tipující: Ďábel sám, Emily Říhová, Ž.l.u.ť.á.k., Fialový metal, CoT, Marťas9, Psavec, Anfádis, Marten, Spes gregis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí