Jak mandelbrotova množina,
vypadá ta skvrna od vína,
jak život se stále dokola větví,
vrátí se vše zpět až se setmí.
Z nekonečna k nule se celý život blížíme,
všichni lapeni v mandelbrotově množině.
ŽIvot ta nejšílenější halucinace,
stejně každý den musíš zas do práce.