Balada o budoucím

Balada o budoucím

Byl temný jenom středověk?
Není snad temnější náš nový věk?

Co noční můrou bylo dřív
tím temnější dnes může být!

To rudé žhnutí atomu
sílu má jak černá smrt!

My mněli pocit snad,
že nic zlého nemůže se stát!

Kam vede nás rozumu střelka?

K přežití?

A jak je tato šance velká?

Jsme příliš pyšní, pyšní tak,
že naše pýcha předchází náš pád!!

Však doufat smíme,
doufat snad v lepší příští jež jen Prozřetelnost
nám může dát
Autor Etilik585, 20.08.2024
Přečteno 41x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Marten, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...abychom to neprozřetelně neposrali...;-)ale dílko pěkné...

20.08.2024 17:24:53 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí