"To oblečení, to je hnus,
nemá snad žádný vkus."
"Jeho chování je nemravné,
je to stvoření ohavné."
"A ta tvář,
ta by mohla být monstra exemplář."
Proč lidi soudíme,
když o nich tak málo víme?
Proč to dělat musíme?
Proč je hodnotit za to,
čemu nerozumíme?
Proč věříme,
že všechno nejlépé víme?
Souzení neukáže, kdo jsou oni v pravdě,
jen to, jací jsme my sami v naší vlastní hlavě.