Anotace: ;)
Chybí mi naše povídání
od soumraku až do svítání
chybí mi Tvoje doteky
a Tvoje tělo z pod deky.
Chybí mi něha s polibky
a taky úsměv lolitky
chybí mi oči s hvězdami
které zde byly nad námi.
Chybí mi láska bezbřehá
kdy se mi klepou kolena
chybí mi schůzky v hotelu
a tak jsem skončil v bordelu.