Život kolem stále běží
Stojím a sleduji okolí
Nemám pocit
Že je boží
Sledovat zajíce
Co běží po poli
Nic není tak
Jak by se zdálo
Čas zastavil se
A sedí v pokoji
Minulost ztrácí se
Budoucnost není
Nejistá je
A přítomnost?
Někdy až
Neuvěřitelně
Krutá
.
.
.