Nezapomeň na mně moje milá

Nezapomeň na mně moje milá

Mluvíš ke mně jazyky neznámými

Mluv vzdálená ozvěno

Letíš do mých uší

Z dálek vzdálených

 

Spěchám za tebou

Moje lásko z dávných časů

Už stovky let, mně neopouštíš

Nevěsto z nejvěrnějších

 

Spěchám za tebou každou chvilkou

Netrpělivý až se objevíš

Ve starých svatebních šatech

Ty nejkrásnější z nejkrásnějších

 

Ukonči trápení, má milá

Ruku ti dám, už nemusím se bát

Ve tvém klíně

Klidně usínám

 

Slyším z dálky několik hlasů

Slova do uší, zní

Když ruku ti podám

Svou tvář odvracíš

 

Je brzy, slunce svítí

V dálce, víří se prach

A v mých vyhaslých očích, jsme stále milování

Chystej se, má milá

 

Až tě za ruce popadnu a v tanci roztočím

Nevěsto z dávných časů

Smlouvu jsme uzavřeli 

Už dávno

 

Jsi jistota, už nemusím se bát

Ležím na louce, pod korunami stromů

Lásko z nejvěrnějších

Čekám na tvou něhu

 

Že v posledním okamžiku, nezůstanu sám...

Autor Darbe Sao, 02.09.2024
Přečteno 69x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel