Posmutnělý tón
V tmoucí věčnosti
zaříkáváš elegie
posmutnělý tón
nasbíraných zpěvníků
kdes ty žil chráme boží
abys varhany uctil mrtvým památku
po aerofonních nářků
rozeklaně nitrem prosvitnem
zde zapršela dívka v modrém
byť se studem o listy březí
tam někam k matičce propadla
nevěděla, že jí postrádá
a chybí její kořínek
váhavé misky karmy imága.
Přečteno 66x
Tipy 22
Poslední tipující: Frr, IronDodo, enigman, jort1, Jiří I.Zahradník, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, cappuccinogirl, Petbab, Anfádis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)