Anotace: *
Velmi pěkné, mořské dno jsem viděla v minulostí v dokumentech,syn se v minulosti potápěl a zaplať pán Bůh tam byl druhý potápěč a ten mu půjčil část svého kyslíku, že tam nezůstal.Dekuji za pěknou,silnou a vřelou emočně poezii a přeji vše dobré.
08.09.2024 12:56:24 | mkinka