Život není pohádka
s černobílými postavami,
spíš jako puzzle,
rubikova kostka, origami...
Natisíckrát přeskládané
lásky, pouta, vztahy
vyvažují duši
jako misky váhy.
Přes bolavé ztráty cosi v srdci zbylo.
Dost na to,
aby to tmu rozsvítilo.
cokoli rozsvítí tmu, má sílu naděje
a cokoli má naději - tak roste
život je jak pohádkou v ději prostém
tak baladou, v tíži slzavé krůpěje
09.09.2024 14:33:31 | šuměnka