Majetek

Majetek

Co je moje a co cizí,

celý svět je takhle v krizi,

závist nikdy nevymizí

jak reklama v televizi.

 

Co mi zbylo a co schází,

toť otázka v anabázi,

money prý charakter kazí.

Nedostatek? Taky srazí.

 

Co spočítám, odečítám,

nevede to asi nikam,

přestože si s nulou tykám,

dál s hlavou v oblacích lítám.

Autor martinaV, 15.09.2024
Přečteno 86x
Tipy 20
Poslední tipující: Tom4594, IronDodo, Anfádis, Lighter, Ďábel sám, Jan Kacíř, Marťas9, Jiří I.Zahradník, Ž.l.u.ť.á.k., Ondra, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel