Pohlcení
Impozantní pohled do dálky
Svět bez smutku a dlouhé války
Odhoďme svá předsevzetí zkoušet věci nepoznané
Má-li se stát to či oné
Peřejemi proudí duše nás obou
Jsme pokrokově smýšlející, jdeme s dobou
Sluncem zalit náš obraz společnosti
Hledáš a dochází ti spojitosti
Čmelák opodál plní svoje funkce
V každém z nás je trochu toho slunce.
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Marten, karolinakarol, Psavec, zase já, mkinka, šuměnka
Komentáře (7)
Komentujících (4)