Rovnováha
Anotace: Ze sbírky "Temné básně pro Satana"
Noc a den.
Život a sen.
Měsíc a slunce.
Život a smrt.
Vavříny a věnce.
Sláva i stud.
Zdraví a nemoc.
Moc i bezmoc.
Vědění ticha.
Umění řvát.
Tělo dýchá.
Umět se smát.
Víra ve světlo.
Umění pokání.
Tělo se povzneslo.
Cit zklamání.
Vědomosti temnoty.
Umění lhát.
Tělo jak z Golgoty.
Umět se rvát.
Andělé na nebi,
ďáblové pod zemí.
Ke komu se přidat?
V rovnováze zůstat?
Přečteno 54x
Tipy 3
Poslední tipující: Bosorka9, šuměnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)