4. Inzerát sobě

4. Inzerát sobě

Anotace: Možná mne zde někdo najde

Hledám se…
avšak kde možné hledati
tuto bytost tajemnou
pod názvem mnou?

V boží milosti, u dobra lidí?
Anebo v sobě samém, tancujíc se zlem?

V lásce k bližním,
s nebeským svolením?

Či v sobeckých touláních,
v močálech zapovězených?

Vandruji tedy, ztracen…
Ztracen mezi dobrem a zlem?
Či je to jen
pseudonym a pojem?
Autor Yottalomaniac, 20.09.2024
Přečteno 13x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí