11. Ego sum

11. Ego sum

Anotace: Malý dáreček Bohům a Pánům

Dírá hezká v hlavě,
na ruce levé i pravé
vždy po jedné jizvě -
po schodech stoupám do Nebe.
V ruce levé psaní malé a pokorné
v pravé pistole bez jednoho náboje -
toť můj vzkaz, Pánové.

Už na nebi stojím před Pány -
páni, klidná chvíle jim tu panuje.
Odhazuji tedy pistoli,
všechny oči na mně,
předčítám hezky a pokorně:
“Existuji, toť vše.”

Páni, to šlo rychle -
jaké peklo v Nebi je.
Autor Yottalomaniac, 23.09.2024
Přečteno 34x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí