Sen, který se nezdál

Sen, který se nezdál

Žijeme sen
Který se nám nezdál
V poklusu času
Ztrácíme sebe
Svoboda slova
O tu prý
Nikdo nestál
Halíme myšlenky
Do pavoučích sítí
Je to jen sen?
Snad noční můra
Možná
Žijeme sen
Který se nám
Nezdál...(16.12.2020)
Autor Calli54, 28.09.2024
Přečteno 50x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, karolinakarol, Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí