Anotace: :(
Slibem nezarmoutíš
jen myšlenky kroutíš
v dějech sebe sama
kdy uštědřená rána
hroutí se v marnosti
ač dobrák od kosti
jsi a vždycky budeš
a při lži často rudneš
jsi zajatcem svých citů
možná, že proto jsi tu
aby jiní pochopili
že svět není černobílý
a že za všechno se platí
a život před úvratí
jen opíše vlastní kolo
zatančí svoje sólo
a převrátí se zpátky
do lůna vlastní matky.