Mimoprostor
Sousoší na velké dvoraně
Pohled budoucnosti věštění z dlaně
Zrcadlo současné doby
Vyprahlá zem a národy plné zloby
Hroutíme se sami do sebe
Pohled z dob minulých na nebe
Matrix a jeho tabletky procitnutí
Na každém jeho vlastní rozhodnutí
Budím se každý den hrůzou
Zda napaden jsem vesmírnou lůzou
Bolest v srdci skomírající dech
Tu červenou na pokoji, nech...
Přečteno 60x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, Emily Říhová, martinaV, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)