Anotace: :(
Nenašel jsem návod
na můj šťastný život
asi ho mámě nedali
když mě z rodidel tahali.
Hledám ho tedy zpětně
je to neskutečné
nikde není k sehnání
k šílenství mě to dohání.
Online verze není
v archivu je ztracený
a v knihách o životě
není v žádné větě.
Tak poslouchám rady
támhle, tuhle, tady
a jsem z toho paf
každý má návod snad.
Však nikdo šťastný není
a zvláště po setmění
se stíny mění v pocit
že jsem se v pekle ocit.
A taky není divu
vždyť jsem v duševním chlívu
a se mnou jsou tam taky
všechny moje strachy.
Nejde se všeho zbavit
a návod štěstí najít
štěstí je vnitřní cítění
však do mě není vrozený.
Podle mě univerzální návod neexistuje, každého udělá šťastným něco jiného. Můžu jen přidat ten svůj: Poslouchej své srdce a věř svým instinktům. Vždy si pamatuj, že všechno v co uvěříš je možné.
03.10.2024 16:07:00 | Marry31
A dokázali bychom ten pravý návod pochopit? Nejsem si jistý inteligencí lidstva...
03.10.2024 15:48:38 | Lighter