Liminální vazba

Liminální vazba

Našel jsem vázanku v metru, 

v záplavě rukou a svetrů. 

Na zemi ležela,  

chudáček, bez těla. 

 

Dle barvy socanská, 

nemužně výrazná. 

Moc pěkný full windsdor, 

stále však neměla  

koho jím zaškrtit,  

ohryzek pomačkat. 

Vzal jsem ji do ruky, 

na chvíli váhaje, 

nechtíc být označen  

za kravat zloděje. 

 

Z logiky definic  

teoretické topologie 

vázanku zbavil jsem 

vzpomínky na majitele. 

 

Na oltář vystavil,  

nové víry mekky,

na odiv poutníkům  

liminální štreky. 

 

Autor Ovaleš, 03.10.2024
Přečteno 18x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, víc, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to je krása! :-))***

04.10.2024 02:39:21 | Iva Husárková

líbí

ve velkém městě se stane hned, že tě někdo okrade

03.10.2024 22:02:00 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí