Cesta

Cesta

Za oknem kapky podzimního deště
Přemýšlím a hlavou běží, miluji tě ještě?

Z parapetů pomalu stékají pramínky vody
Vzpomínáš na tehdejší léta a lásky hody

Vítr unáší společné plodné touhy
Ty, tam jsou tvoje umělecké vlohy

Zrak léty pomalu a jistě se již kalí
Myšlenky, jak vařící se hlávka zelí

Ztrácí, se vše v dálce zapomnění
Už nezvládáš ani starost o společné jmění

Kostel a v dálce jeho věčné kříže
Tušíš, že jsou ti již značně blíže

Břehy temné bez návratu...
Autor neptolius, 04.10.2024
Přečteno 38x
Tipy 12
Poslední tipující: Bosorka9, IronDodo, jort1, Tomcat, Emily Říhová, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné

15.10.2024 15:26:57 | Bosorka9

líbí

Děkuji moc.

15.10.2024 15:37:52 | neptolius

líbí

Zajímavě jsi napsal, uchopil, procítil.

04.10.2024 12:35:54 | cappuccinogirl

líbí

Citlivě řečeno

04.10.2024 08:53:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí