Slova
Paprsky slunce a jemný vánek
Relaxace a příjemný spánek
Za loukou v hlubokém hvozdu
Mech a kapradí a hlas drozdů
To vše nabízí naše krásná vlast
Dle Jiráska žíti zde údajná to slast
Kdyby bylo jen této scény
Řekl bych, že jsou léty nedoceněny
Pohled druhý v úvahu brát třeba jest
Korupce a intriky zkažená čest
Národ založen na věčném slibu
Už bude dobře neuděláme předešlou chybu
Slovy se tu marní celá léta
kufry a loučení nezbude po nás veta
Rytíři dnešních silných slov
Nemaje potuchy, kdy začne onen lov...
Přečteno 50x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, Psavec, Marry31, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)