Dark soul

Dark soul

Věřil dešti snad i luně
Ocitl se životem na pohyblivé duně

Pískem léta zcela zasypán
Duší i mravem zcela vyčerpán

Věřil pouze v jedno děvče
Neprohlédl její promyšlené leče

Světlo na konci dlouhého tunelu

Postava celá z mramoru
Zavírá za námi těžkou závoru

V prach jsi se proměnil
Fénixův řád zocelil.
Autor neptolius, 09.10.2024
Přečteno 39x
Tipy 6
Poslední tipující: die4roses, Psavec, Elisa Day, Pettie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Cítím smutek

09.10.2024 12:38:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí