Každý z nás vrhá stín,
i na cesty ostatních,
však mnohým života vír
rozvíří všechny, řekla bych ;)
13.10.2024 19:15:56 | Emily Říhová
Síla básně v síle duše člověčí,
líbí se mi moc to její poselství:-)*
12.10.2024 15:40:15 | cappuccinogirl
I to, jak chutná smrt, se každý dozví mnohokrát
i to, jak chutná zrození - a všechno mezi tím
a že to nemá v živé paměti?? za to je mnohý rád
páč poradit si s těmi prožitky, by byl psychický dým :)
12.10.2024 11:48:36 | šuměnka