Anotace: ARCHIV - reflexe k básni j.c.seniora (a dnes dostává úplně nový pohled, když už ON tam je..a určitě se usmívá..)
V tom ráji Múz a okřídlených koní
kéž sejdeme se jednou pro potěchu…
Tam sedneme si na oblačnou střechu
a pohladíme hřívy, co se honí
tam ruku v ruce bez žádného spěchu
počkáme na plody, co vzejdou na jabloni...
V tom ráji básníků a povětrných paní
kéž staneme se souhrou v melodiích…
Tam čas ač plyne, zvony neodbíjí
a vzduch se dýchá volně bez zklamání
tam tváří v tvář zhmotněné utopii
dojdeme k splynutí, až přijde doba zrání…
V tom ráji sejdeme se my a jistě také oni
až sami v sobě najdeme svůj nadhled, ironii…
Tohle dílo
Oslovilo
Pohladilo
Zpomalilo
Aby nakonec
zlé smylo
A dalo nový směr
Děkuji*
12.10.2024 16:05:20 | cappuccinogirl
tohle dílo budu mít vždy spojeno s ním
a vždy, když ho čtu, mi dává zas a znova nový klid
vidím se někde na tom místě, kde umím hřívy pohladit
a kde se nitro chvěje blahem a přetéká tu cit :)
13.10.2024 04:30:36 | šuměnka
A to sem to pohnojil... Chtěl sem dát ST a překlikl jsem se, tak se omlouvám... Každopádně, chtěl jsem dát ST, protože krásně pohladila :-)
12.10.2024 12:08:59 | Gaspi03
:DD ha..ha..to neřeš :))
mně většina dává jen bod / jsem zvyklá :DD
°°
dík, žes přibrzdil - to je pro mne platná a MILÁ mince
p.s. - vždyť jsi mi dal dva :)) d.ě.k.u.j.i
12.10.2024 12:11:41 | šuměnka