Silent Dream

Silent Dream

Život jako výtah bez zastávek

Ponořen ve vlastní myšlenky
Zíráš do prázdna a jen protáčíš panenky

Sestupujíc do hlubin světa
Ztrácíš svou identitu a brzy nebude tě veta

Temný kraj kol své pouti
Čas chtěl bys napevno kouti

Tam, kde smrt se bojí jíti
Chystáš se sám navždy žíti

Kdo rozuměti slovům tvým tu bude
Vyvaruj se chůze zde
Ať tvé tělo zde navždy nepřibude.
Autor neptolius, 16.10.2024
Přečteno 31x
Tipy 5
Poslední tipující: zase já, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí