Anotace: ARCHIV
Na stopě vlastní
sám sobě průzkumníkem byl...
Už nadosah
víc, než-li nadosah měl cíl
Motýli v břiše křídly třepotají
to ona příčina je
že jsme vzduch a prach
Hranici nahmátnout
jen nahmátnout a najít
fouknem´
a barvy pelu rozpráší se v tmách
vyletí oknem
ať jen sny se znovu zdají…
Vyletí oknem jako mandaly
Údiv rozkvete na řasách
fouknem´
zblízka a pak i klidně zpovzdálí
Kdokoli smí je znovu najít
v tom labyrintu svět
a jeho oddělení ztrát…
°°
Měl obtíže…
Obtíže s převtělením
Brzy se dozví, že
v hlubinách nitra hledá
si lidské vědomí;
- cestu tam, kde se mění
- cestu tím, kam už nepouští se věda
za nevědomím k povznesení se, které vždy ohromí…
v břiše se toho třepotá...a co teprv hlavě....fííí
18.10.2024 12:32:49 | enigman
:DD
no, někdy je lepší nechat třepotat to břicho
pak uslyšíš totiž melodii povědomě tichou :)
18.10.2024 12:38:43 | šuměnka
To průzkumničení mám ráda...
kreje mi záda,
pokud teda zrovna neukáže slabé místo:-)
No někdy holt je hmlisto...
tož
fouknem:-)
A kouknem
co z toho...:-)))*
17.10.2024 13:09:54 | cappuccinogirl