Řekl si ó Bože rozumu
Byla nezem
bylo peklo
to se jeví jako lítost
když zlo nikdy nespí
tak i klisna zpřeražená úpí
do zubožené tmy vyhladovělých krys
a nepožraných žit
oni slepé k bohatstvím otrav jsou
a né že né
že v sršní hloub tomu uniknou
neuniknou
řekl si ó Bože rozumu.
Přečteno 33x
Tipy 17
Poslední tipující: Frr, IronDodo, Jan Kacíř, enigman, Iva Husárková, zase já, Anfádis, jort1, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)