xxx

xxx

Slzy ty dávné kapky štěstí i marnosti
Na jednu stranu smutek i akt slavnosti

V zastoupení hávu dlouhé noci
Žízeň i chuť po nekonečně velké moci

Dav skandující po vzoru svého vůdce
Nejedno lůno třese se u chytrého svůdce

Antický bůh i Spartakus a jeho síla
Jeho ego i šarm podlehla by mu i lesní víla

Dějiny časem promluví o své strasti
Nezamlčí nic ani otce a jeho slasti

Závěrem snad nutno říci jednu větu
Nejedná se o vykoupení, ani nutnou osvětu.
Autor neptolius, 19.10.2024
Přečteno 34x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Pettie, Emily Říhová, Iva Husárková, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí